divendres, 11 de març del 2011

Activitats per a realitzar el Pau a casa i a l'escola.

L’activitat que jo faria al meu cusi a casa seria la construcció d’un puzle.
L’infant es posaria en un lloc on estigues còmode en aquest cas és posaria al terra. Ell mateix agafaria el puzle que vol fer i començaria ell sol sense ajuda a muntar-lo.
L’objectiu que volem arribar és una coordinació espacial ja que ha de crear una obra.

 L'activitat que jo faria a l'escola seria l'activitat del pica paret. La realitzariem a l'hora de psicomotricitat i al pati.
Consisteix en possar un infant de cara la paret com veiem a la imatge i anidar dient un dos tres pica paret. Els atres infants estaràn darrere de la nena/en en fila horitzontal en una distància adeqüada. Quant la nena digui un dos tre pica paret els nens aniran adelantant i quant acabi de cantar i es giri els infants es quedaran quiets. Si algun dels infants és mou i la nena ho veu el fara retrocedir fins al final i aixis consequtivament.
Quan un dels nens arribi a la paret dira chupete i el que ha de fer la nena que para és pillar al infant i si n el pilla es torna a començar.
L'objectiu d'aquesta activitat és situar-se en un espai concret i desenvolupar-se en ell. 

2 comentaris:

  1. hola Carmela!!!
    crec que totes dues activitats són bastant acertades encara que la que més m'agrada és l'activitat que has elegit per realitzar a casa. Crec que has pensat una activitat molt creativa perquè així en Pau podrà desenvolupar un puzzle la seva coordinació en un espai concret i tindrà la independència en el moment de crear un puzle.
    Per que fa a l'activitat de la llar crec que haurà de tenir una coordinació tant en l'espai com en el temps.
    En conclusió de totes dues activitats la que més m'ha agradat ha estat la de casa.

    ResponElimina
  2. Hola Carmela!
    Estic d'acord amb tu amb l'activitat del puzzle. Perque trobo que és una activitat moolt encertada per dur a terme a casa.
    En el cas de l'escola penso que la millor activitat seria la de fer un circuit, ja que jo i l'Emma hem coincidit i estem d'acord.

    ResponElimina