dilluns, 10 de gener del 2011

UF2 Activitat2. L'observació del moviment.

Aquest infant que està tombat damunt d'un llit crec que esta entre els 5 i 6 mesos d'edat perque el nen es toca els peus i sembla que se'ls vulgui possar a la boca ja que en aquesta edat tot s'ho possen a la boca. Esta estirat damunt d'una tovallola i axió hem dona a entendre que esta recient banyat. El nen es veu molt tranquil i mirant fixament a la càmera. No mostra ni alegria ni enfadament. Està en el periòde en el que el nen ja pot començar a agafar objectes amb les mans.



Aquest infant crec que podria estar als 10 mesos ja que gateja ell sol per casa sense ajuda de ningú i podem saber que ja sap coordinar les cames amb els braços. Estic molt segura de la seva coordinació ja que podem veure el braç dret amb la cama esquerra.




Aquesta nena crec que te uns 4-5 anys ja que menja sola sense ajuda de ningú i com podem veure la nena sembla que no vol mes pizza ja que es tapa l'ull com per dir que no en bui mes o que té son encara que no mostra ni enfadament ni alegria, crec que el que més mostra es rebuig pel menjar. També podem observar que la nena es seu sola a taula cosa que els nens de 4 anys ho fan sense cap tipus de problema.






En aquesta imatge podem veure dos nens asseguts al terra que mengent amb molt d'enfasis la cual cosa ens dona a entendre és que tinguin molta gana. El dos nens comparteixen els aliments i és miren mutuament. Penso que el nen de la dreta pot tindre uns 3 anys ja que el de l'esquerra és veu mes petit i li possaria una edat de 2 anyets. A més a més menjent tots sols sense cap mena d'ajuda. Imagina que el seu estat d'anum no es molt alegre degut a la seva qualitat de vida encara que en aquesta imatge poden estar molt contents ja que tenen menjar.

4 comentaris:

  1. hola Carmela
    En la primera imatge crec que estem d'acord que l'infant ronda sobre l'edat de pocs mesos, encara que clar no podria dir-te exactament al cert qui de les dues té rao, perquè la diferència que tenim és de pocs mesos.

    En la segona imatge crec que l'infant pot arriba a l'any perquè si que té molt bona coordinació en el gateig, pero si et fixes bé amb la foto el nen qüasi intenta aixecar-se començar a caminar, aquesta es la conclusió que jo he tret de la foto.

    En la tercera imatge la nena crec que l'edat que hem possat totes dues ha estat correcta, ja que tu has possat 4 anys i jo 3, crec que estem dins de una franja d'edat parescuda.

    En la última imatge crec que tens raó i que tenen diferenta edat, jo no hi havia pensat en això, pero ara que ho has dit vec que si.

    ResponElimina
  2. Hola carmela!!
    En la imagen 1, yo he puesto que estaba sobre los 8 meses, porque si te fijas en la mano derecha del bebe tiene la pinza cerrada desde abajo, pero de todas formas tus argumentaciones también me parecen adecuadas.
    En la imagen 2 estoy totalmente de acuerdo no creo que llegue al año porque entonces ya se mantendria el solo de pie, y ya caminaría agarrado de la pared, muebles, etc.... por lo tanto creo que esta apunto de dar el paso pero todavía le falta un poco.
    En la tercera diría que esta sobre los 3 años y medio, casí cuatro porque la veo un poco mas pequeña que 5.
    Y en la última estoy de acuerdo, los dos niños tiene edades diferentes, esta claro que el de la izquierda es un poco mas pequeño que el de la derecha, yo al de la izquierda le doy unos meses mas que 2 años por la postura de su espalda, mantiene el quilibrio perfectamente y esta con las ridillas flexionadas, pero creo que no nos vamos de mucho.
    En definitiva casi todas las imagenes hemos puesto las mismas edades, asique no creo que nos equivoquemos mucho.
    un besito!

    ResponElimina
  3. HOLA Carmela yo pienso que la la primera imagen tiene 7a 8 meses por que ya coordina la prensió con la pinza inferior.
    la segunda imagen concidimos con las edades ya que puede sostener su peso en las manos rodillas.
    la tercera imagen la edad debe ser de 3 a 4 como dice sofia.
    la ultima imagen estoy de acuerdo con lo que dices.

    ResponElimina
  4. 1a foto : 6 a 8 mesos
    2a foto: de 9 a 11 mesos
    3a foto: 4 anys
    4a foto: els dos infants tenen els 2 anys

    ResponElimina